English

Switch to English

Konzervipari Termékek

Fűszerkivonatok

A Pomodor Kft. által gyártott fűszerkivonatok felhasználási területei a következők:

  • Savanyúságok
  • Mártások, szószok
  • Húsipari konzervek

Jelenleg megtalálható fűszerkivonatok:

  • Babérlevél-K aromakoncentrátum
  • Bazsalikom-K aromakoncentrátum
  • Feketebors-K aromakoncentrátum
  • Fokhagyma-K aromakoncentrátum
  • Gyömbér-K aromakoncentrátum
  • Kakukkfű-K aromakoncentrátum
  • Kapor-K aromakoncentrátum
  • Koriander-K aromakoncentrátum
  • Kömény-K aromakoncentrátum
  • Majoránna-K aromakoncentrátum
  • Mustármag-K aromakoncentrátum
  • Petrezselyem-K aromakoncentrátum
  • Pfefferoni-K aromakoncentrátum
  • Szegfűbors-K aromakoncentrátum
  • Szerecsendió-K aromakoncentrátum
  • Szegfűszeg-K aromakoncentrátum
  • Tárkony-K aromakoncentrátum
  • Torma-K aromakoncentrátum
  • Vöröshagyma-K aromakoncentrátum
  • Zellerlevél-K aromakoncentrátum

Termékek kész savanyúságok felöntőlevéhez:

  • Almapaprika-K aromakoncentrátum
  • Balaton saláta-K aromakoncentrátum
  • Cékla-K aromakoncentrátum
  • Csemege uborka-K aromakoncentrátum
  • Házi csemege uborka-K aromakoncentrátum
  • Kapros, babérleveles uborka-K aromakoncentrátum
  • Kapros, fokhagymás, borsos uborka-K aromakoncentrátum
  • Kapros, köményes uborka-K aromakoncentrátum
  • Káposzta-K aromakoncentrátum
  • Káposztával töltött paprika-K aromakoncentrátum
  • Orosz uborka-K aromakoncentrátum
  • Pusztasaláta-K aromakoncentrátum
  • Tárkonyos uborka-K aromakoncentrátum
  • Tormás uborka-K aromakoncentrátum
  • Vegyes vágott-K aromakoncentrátum
  • Csípős vegyes vágott-K aromakoncentrátum

Speciális termékek:

  • Capsol EC csípősítő koncentrátum
  • Capsol S10 csípősítő koncentrátum
  • Fumol S10 aromakoncentrátum
  • Füstaroma aromakoncentrátum
  • Ketchup-K aromakoncentrátum
  • Csípős ketchup-K aromakoncentrátum

Egyéb természetes fűszerkivonatok igény szerinti elkészítését vállaljuk.

A termékek ecetsavas alapon kerülnek a vevőhöz, de egyedi esetekben alkoholos alapon is tudunk szállítani (ez export esetében nem érvényes).

Adagolás:

Savanyúságok felöntőlevéhez: minden termék esetében 1 kg aromakoncentrátum 2000-2500 liter felöntőléhez (illetve 4000-6000 kg késztermék) ízesítéséhez alkalmazható.
Szószok, mártások, ketchupok: ajánlott adagolás 0,1-2 g 1 kg késztermékhez, ízlés szerint
Húsipari termékekhez: ajánlott adagolás 0,1-3 g 1 kg késztermékhez, ízlés szerint

Az adagolási mennyisség eldöntéséhez segítséget nyújthat az alábbi táblázat, melyben megtalálható, hogy 1 kg aromakoncentrátum hány kg természetes fűszernek felel meg.

Kg Koncentrátum Természetes fűszer
1 kg Babérlevél K koncentrátum = min. 10 kg babérlevél
1 kg Bazsalikom K koncentrátum = min. 20 kg bazsalikom
1 kg Feketebors K koncentrátum = min. 7 kg feketebors
1 kg Fokhagyma K koncentrátum = min. 33 kg fokhagyma
1 kg Kapor K koncentrátum = min. 20 kg kapor
1 kg Koriander K koncentrátum = min. 8 kg koriander
1 kg Kömény K koncentrátum = min. 4.5 kg kömény
1 kg Majoránna K koncentrátum = min. 10 kg majoránna
1 kg Mustármag K koncentrátum = min. 7 kg mustármag
1 kg Petrezselyem K koncentrátum = min. 200 kg petrezselyem
1 kg Szerecsendió K koncentrátum = min. 7 kg szerecsendió
1 kg Tárkony K koncentrátum = min. 7 kg tárkony
1 kg Vöröshagyma K koncentrátum = min. 75 kg vöröshagyma
1 kg Zeller K koncentrátum = min. 10 kg zeller
1 kg Gyömbér K koncentrátum = min. 7 kg gyömbér
1 kg Torma K koncentrátum = min. 6 kg torma

Termékek csomagolása:

Polietilén tartályokban, igény szerinti kiszerelésben.