English

Switch to English

Komplett Keverékek


Komplett keverékek alatt azt értjük, amikor a kombi fűszerekhez hozzáadjuk a fehérje vagy egyéb állományjavító keverékeket. Ezek a keverékek azonban termék specifikusak, vagyis egy komplett keveréket egy bizonyos termékhez, meghatározott alapanyag összetételhez és egy meghatározott piaci igényhez készítjük el. Tehát a komplett keverékekkel együtt technológiát is kidolgozunk, és ezzel együtt kínáljuk termékeinket.

  1. A vörösáru kategóriában meglehetősen eltérő igényeknek, alapanyagoknak megfelelően kínálunk különböző kis és nagyátmérős emulziós termékeket belföldi és külföldi piacra egyaránt.
  2. A felvágott kategóriában termékfejlesztési lehetőségeket mutatunk be, mellyel a termékskálát bővítheti a felhasználó.
  3. A főzhető és grillezhető kolbászok termékfejlesztését új termékek bemutatásával kívánjuk elősegíteni.
  4. A májasok kategóriájában mind az olcsó, mind pedig a drága készítmények körében ajánlunk fűszer és adalékanyag keverékeket és technológiákat. Az olcsó termékek esetében hideg és meleg technológiát javasolunk. Mindkét technológia eredményeként kenhető állományú terméket kapunk. A drága kategóriában sok betétes anyagot tartalmazó delikátesz jellegű termékeket ajánlunk. Természetes bélbe vagy kerámia tégelybe töltve javasoljuk forgalmazni.
  5. A pácolt termékek körében nem csak a nagy pácbevitelű általános pácolt-főtt kategóriába tartozó termékeket és technológiákat javasoljuk, hanem az egész izmokat tartalmazó kis pácbevitelű sonkákat is. A pácolt termékek széles skáláját tudjuk felmutatni a technológia, költségtényezők és megjelenés alapján.
  6. A szárított húskészítmények körében különlegesen jó és színtartó fűszerkeverékeket ajánlunk a paprikás termékek (vékony és vastag kolbászok) körében. A késztermék színe élénk piros marad, így a vevők sokkal szívesebben vásárolják ezeket a termékeket.