English

Switch to English

Illatanyagok


Kellemes megnyerő és csábító illatok. Kreativitás, technikai tapasztalat és alapos termékismeret jellemzi cégünket. Ez biztosítja, hogy a vásárló, a számára legmegfelelőbb illatanyagot kapja. Piackutatásunk azt mutatja, hogy illataink használata ténylegesen vásárlásra ösztönzi a végtermékek vásárlóit. Egy jól megalapozott gyártó cég vagyunk. Minőség-ellenőrzés, a magas színvonalú gyártástechnológia ismeret fontos szerepet játszik abban, hogy fenntartsuk a tőlünk megszokott standard minőséget. Kutatás és fejlesztés, mindkettő fontos terület. Termékeinkkel szemben nagyon magas minőségi színvonalat követelünk meg és fontos számunka az is, hogy a természettel harmóniában dolgozzunk, így ne legyünk környezetszennyezőek.

Az illatanyagok több komponensű anyagok, melyek különböző termékek illatosítására szolgálnak. Ezen anyagokat kozmetikai, háztartás-vegyipari cégek hasznosítják. Felhasználásuk igen széleskörű pl: mosószerek, mosogatószerek, öblítők, samponok, tus és habfürdők, kozmetikumok illatosítására alkalmazzák.

Az illatokat több csoportba soroljuk jellegük szerint:

  • Virág jellegű illataink: jázmin, jácint, orchidea, orgona, rózsa, szegfű, tavaszvirág és egyéb virág kompozíciók.
  • Gyümölcs jellegű illataink: citrom, narancs, alma, málna, eper, őszibarack, sárgadinnye, grapefruit, guayaba, kókusz és természetesen ezen kívül az általánosságban még ismert gyümölcsöknek megfelelő illatanyagok.
  • Parfüm jellegű illataink: Ebbe a csoportba a ma ismert divatos parfümökhöz hasonló illatkompozíciók tartoznak.
  • Fantázia jellegű illataink: Ezen illatcsoport a legtágabb mindegyik közül, hiszen itt mindent meg lehet valósítani, amit az ember elképzel.

Természetesen partnereink egyedi igényeinek is eleget teszünk, új illatokkal kapcsolatos elképzeléseiket megvalósítjuk.