English

Switch to English

Fehérje Alapú Keverékek


Ezeket a termékeket elsősorban olcsó, alacsony zsírtartalmú és magas víztartalmú emulziós, húspépes (vörösáruk, felvágottak, főtt kolbászok, főtt-szárított termékek, májasok) hőkezelt termékekhez ajánljuk. Fehérjepótlásra és állománykialakításra egyaránt alkalmasak. Kiváló vízkötési és emulgeálási tulajdonságokkal rendelkeznek. További fejlesztések a vevők igényeitől függően lehetségesek.

A termékek alapvetően szóját, hidrokolloidokat, illetve egyedi esetekben keményítőt és fűszereket, fűszerkivonatokat is tartalmazhatnak. A termékek GMO mentesek.

Jó minőségű termékekhez nem szója alapú adalékanyagokat és keverékeket ajánlunk.

Megnevezés

Min. fehérje tart.

Zsír tart.

Rost

Víz (max)

Szénhidrát

Hamu

Natmix 80

80%

1%

-

7%

15%

7%

Natmix 65

63%

1%

6%

10%

24%

6%

Natmix 25

25%

2%

2%

8%

65%

8%

Natmix 22

22%

2%

5%

9%

77%

8%

Natmix „E”

5%

5%

-

15%

80%

10%