English

Switch to English

Adalékanyagok

Adalékok főtt sonkához

Különböző kihozatalú bélbe vagy formába töltött ízesített és natúr sonkákhoz, löncstermékekhez ajánlunk adalékanyagokat 50-150%-os kihozatallal.

Adalékanyagok nyers sertésbőrke feldolgozásához

Savas alapú feltáráshoz ajánlunk termékeket, melyek megkönnyítik a sertésbőrke feldolgozását. Elsősorban kisebb űrtartalmú kutterrel (max. 250 l) rendelkezó üzemekben alkalmazható előnyösen. Az adalékanyagok alkalmazásával krémes, kenőcsös állományú bőrkepép készíthető, semleges kémhatással.

Többtűs pácolóval bejuttatható pácadalék keverékek

Füstölt-főtt, illetve füstölt tarjához, karajhoz, combhoz, császárszalonnához és bacon szalonnához ajánljuk a Különböző kihozatalt – igény szerint – eredményező termékeinket.

Vízkötő adalékanyag keverékek

Az adalékanyagok alkalmazásával jelentős mennyiségű (az adalék tömegének max. 200 x-os) víz köthető meg úgy, hogy közben rugalmas, jól szeletelhető állományt ad a terméknek. Néhány vízkötő adalék kiváló emulgeálási tulajdonsággal is rendelkezik.

Színjavító és színstabilizáló adalékanyag keverékek

Új fejlesztésünk a fermentált rizs helyettesítésére szolgáló “ColorMix” színanyag keverék. A termékek színének stabilizálásához, természetes és mesterséges antioxidánsokat és antioxidáns keverékeket ajánlunk.

Eltarthatóságot növelő adalékanyag keverékek

A keverékek alkalmazásával lényegesen meghosszabbítható a hústermékek eltarthatósága. Például a vákuumosan csomagolt virsli és vákumcsomagolt, szeletelt termékek eltarthatósági ideje 5 nappal megnövelhető.